МИ ОНОВИЛИСЬ!

Це сталося – Станіславівський натураліст оновив свій дизайн!

Натхненні динамічною сучасністю, у канві футуристичних інтенцій, коли зміст, а не форма стають визначальними, коли надлишковість і перегини стають низькопробним кічем, ми якісно змінюємось. Простота і чіткість ліній, аскетизм і глибина думок концентрують увагу на контенті. Гра півтонів, мінімалістичні контрасти, ерґономічність та відчуття простору – ніщо не відволікає читача, роблячи навігацію інтуїтивною і природною.

Новий журнальний формат відображення статей із красивими постерними світлинами, роблять перегляд і читання блоґу приємним і легким. Мінімалізація віджетів і акуратна категоризація постів – створюють відчуття легкості й необтяженості. Ненав’язлива, динамічна адаптованість дизайну до сучасних ґаджетів, як от смарфонів, планшетів та лептопів, зробить читання Станіславівського натураліста легким і зручним.

Ми раді, що Ви залишаєтесь з нами!

admin Written by:

3 Comments

  1. Михайло
    Травень 20, 2017
    Reply

    Чомусь новий дизайн подобається значно менше. Сухий, холодний, безособовий, не викликає позитивних асоціацій. У чомусь незручний. Менше бажання відвідувати. Старий справляв світле позитивне враження. Було просто приємно і радісно зайти на сторінку для перегляду нового матеріалу.

    • Травень 25, 2017
      Reply

      Дуже прикро, пане Михайле, що у вас виникло таке враження.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 62 = 65