ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ОФІЦІЙНО ДОЛУЧИВСЯ ДО ГОДИНИ ЗЕМЛІ

Станіславівська ратуша зануриться в темряву, в знак підтримки Години Землі. (Світлина із сайту http://www.if.ukrtelecom.ua)
Станіславівська ратуша зануриться в темряву, в знак підтримки Години Землі. (Світлина із сайту http://www.if.ukrtelecom.ua)

Андрій М. ЗАМОРОКА

   

Міська влада Станіславова долучилася до Години Землі, про що йдеться на офіціному сайті міста. Мерія закликає усіх мешканців нашого рідного міста, в занк солідарності зі світовою спільнотою, на одну годину – з 20:30 по 21:30, –  28.03.2009, вимкнути у домівках та офісах світло. Ця акція покликана привернути увагу лідерів найпотужніших країн світу до негайних дій у боротьбі з глобальним потеплінням.

Вечір над Станіславовом
Вечір над Станіславовом

До Години Землі також приєдналося місто Долина – четверте за розмірами місто Івано-Франківської області. Про це повідомляє офіційний сайт Долини.

“Станіславівський натураліст” відслідковуватиме події пов’язані з Годиною Землі у Івано-Франківську й інформуватиме своїх читачів про перебіг акції. Приєднуйтесь до активних дій – прийдіть до ратуші у суботу 28.03.2009 щоб переконатися у виконанні обіцянок мерією.

Більше інформації на офіційному сайті Години Землі в Україні.

Не будь байдужим – вимкни світло!

admin Written by:

2 Comments

  1. […] Справжня, хоч і доволі завуальована для містян (як тепер модно називати мешканців міста) суть тут не в банальній економії світла, не в зміні пріоритетів і поглядів місцевої влади на систему енергозбереження і навіть не в наближенні переходу на літній час, а наслідок того, що Івано-Франківськ уже вдруге долучився до відзначення …. […]

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

73 − 65 =